• Ribatina gjysmë tubulare për karrige të palosshme për karrige për fëmijë
 • Ribatina gjysmë tubulare për karrige të palosshme për karrige për fëmijë
 • Ribatina gjysmë tubulare
 • Çfarë janë Ribatinat gjysmë Tubulare
 • Ribatinat e këpucëve të frenave të pllakës së tufës

Për t'i shërbyer më mirë klientëve tanë, Rivetmach ka ndërtuar një zinxhir furnizimi me shumë fabrika të kualifikuara të bashkëpunimit, Ne po prodhojmë makineri ribatinuese, makineri mbyllëse dhe makineri për fiksim të butonave. Fabrikat e bashkëpunimit prodhojnë ribatina, vrima dhe butona.

Ribatina

Për t'i shërbyer më mirë klientëve tanë, Rivetmach ka ndërtuar një zinxhir furnizimi me shumë fabrika të kualifikuara të bashkëpunimit, Ne po prodhojmë makineri ribatinuese, makineri mbyllëse dhe makineri për fiksim të butonave. Fabrikat e bashkëpunimit prodhojnë ribatina, vrima dhe butona.

 1. Të jetë konform me makineritë, për shkak të Automatic Feed Riveting Machine është shumë e ndjeshme në madhësi.
 2. Ribatina dhe vrima të kualifikuara, ne garantojmë makineri të cilësisë së mirë si dhe ribatina dhe gypa.
 3. Çmimi direkt i fabrikës, çmimi më i ulët se tregu,
 4. Për të kursyer kohë, kurseni transportin dhe kostot e zhdoganimit për klientët.
 5. Shërbimi me një ndalesë, duke ofruar gamën e plotë të mallrave ose shërbimeve që mund të kërkojë një klient.

Detaje të shpejta

Tipi i produktit: Ribatina
Materiali: Hekur, alumin, tunxh, inox etj.
Ngjyrë: Argjend, Tunxh antik etj.
Madhësia: I personalizuar
Trajtim sipërfaqësor: Pllakëzim me zi, nizim, krizim, kallajim, bakërrim, spërkatje me rrëshirë oksigjeni, largimi i nxehtësisë, galvanizimi me zhytje të nxehtë, lyerje me oksid të zi, lyerje, pluhur, me zink me ngjyra, blu-zi zink, vaj parandalues ndryshku, aliazh titani i zinkuar, argjend, plastikë, elektrik, anodizues etj.
Aplikacion: Karroca për bebe, Karrige e palosshme, Pllakë tufë, Tabela për hekurosje, Karroca për blerje, Kornizë tharëse, Shkallë alumini, Këpucë frenash, Dosje kapëse skedari etj.

Ribatinat përdoren gjerësisht në shumë industri, të cilat përfshijnë automobila, instrumente, pajisje elektrike, elektroshtëpiake, pajisje mekanike, pajisje të jetesës së përditshme, pajisje sportive elektronike, produkte të industrisë së lehtë, makineri sanitare, pajisje tregu/hoteleri, artistike etj.

Ribatina të ngurta Ribatina gjysmë tuba Ribatina të zbrazëta

Paketimi dhe dorëzimi

Detajet e paketimit: Qese e brendshme plastike, kuti kartoni e jashtme, çanta mbrojtëse e endur është opsionale dhe ne gjithashtu mund të paketojmë produktet sipas kërkesave tuaja.
Koha e udhëheqjes: 10-15 ditë pune, do të bazohet në sasinë e detajuar të porosisë.

Dy thumba tipike

Ribatina për karrige të palosshme, karroca për blerje, karroca për fëmijë.

 • Madhësia standarde e ribatinave është e disponueshme, gjithashtu mund të bëhet e personalizuar sipas nevojës.
 • E fortë, rezistente ndaj ndryshkut dhe e qëndrueshme, e lidhur lehtësisht duke përdorur Makinë ribatinuese për karrige kampingu
 • Ideale për dy tuba të lidhur si karrige e palosshme, karrige kampingu, karrige plazhi, karrocë për fëmijë, karrocë për blerje etj.

Ribatina gjysmë tubulare për karrige të palosshme për karrige për fëmijë Ribatina gjysmë tubulare Çfarë janë Ribatinat gjysmë Tubulare

Ribatina për pjatë tufë

 • Madhësia standarde e ribatinave është e disponueshme, gjithashtu mund të bëhet e personalizuar sipas nevojës.
 • I papërshkueshëm nga ndryshku, i lehtë dhe i ngjitur lehtësisht duke përdorur Makinë ribatinuese me ushqim automatik me tufë.

Ribatinat e këpucëve të frenave të pllakës së tufës

Pamje e fabrikës së bashkpunuesit tonë Rivets