Udhëzuesit e mirëmbajtjes

Si të Mirëmbani Makinat Riveting Machines Eyeleting

Si të mirëmbahen Makinat Riveting Machines Eyeleting? Mirëmbajtja e mirë mund të mbajë performancën e mirë të makinës dhe jetëgjatësinë e pjesëve rezervë. Video për mirëmbajtjen e makinerive ribatinuese Video për mirëmbajtjen e makinerive ribatinuese Njoftimet për mirëmbajtjen Pozicioni i thumbave të grushtave dhe makinerive duhet të mbahet gjithmonë i pastër dhe nuk mund të ketë vaj lubrifikues. Pastroni kalimin e rrjedhës çdo […]

Pajisja e ushqyerjes automatike të larjes Shim

Makinë ribatinash me ushqim automatik me ushqyes rondele Si të rregulloni ushqyesin automatik të larjes? Çfarë është ushqyesi automatik i rondele? Pse do të përdorim ushqyes automatik të larjes? Si të rregulloni ushqyesin automatik të larjes? 1. Çfarë është ushqyesi automatik i larës? Një rondele e quajtur shim është një pllakë e hollë (zakonisht në formë disku) me një vrimë (zakonisht në mes) që […]

Pjesë këmbimi për makinat automatike rivatuese

Pjesë këmbimi për makineri me ribatim automatike Pjesë këmbimi për makineri me thumba automatike Pjesët e këmbimit përfshijnë kryesisht die, puncher, kapëse. Makinat automatike ribatinuese janë shumë të qëndrueshme Normalisht, nëse janë nën mirëmbajtje të mirë (shihni Si të mirëmbahen makinat ribatinuese dhe makinat ribatinuese?), makinat ribatinuese do të funksionojnë në gjendje të mirë rreth 10 vjet. Për shkak se ka shumë pak pjesë që mbahen lehtë në thumba […]