Lajme

Si të Mirëmbani Makinat Riveting Machines Eyeleting

Si të mirëmbahen Makinat Riveting Machines Eyeleting? Mirëmbajtja e mirë mund të mbajë performancën e mirë të makinës dhe jetëgjatësinë e pjesëve rezervë. Video për mirëmbajtjen e makinerive ribatinuese Video për mirëmbajtjen e makinerive ribatinuese Njoftimet për mirëmbajtjen Pozicioni i thumbave të grushtave dhe makinerive duhet të mbahet gjithmonë i pastër dhe nuk mund të ketë vaj lubrifikues. Pastroni kalimin e rrjedhës çdo […]

Pajisja e ushqyerjes automatike të larjes Shim

Makinë ribatinash me ushqim automatik me ushqyes rondele Si të rregulloni ushqyesin automatik të larjes? Çfarë është ushqyesi automatik i rondele? Pse do të përdorim ushqyes automatik të larjes? Si të rregulloni ushqyesin automatik të larjes? 1. Çfarë është ushqyesi automatik i larës? Një rondele e quajtur shim është një pllakë e hollë (zakonisht në formë disku) me një vrimë (zakonisht në mes) që […]

Makinë automatike ribatinuese hidraulike me stacione pune me pllakë indeksimi 4

Si të zgjidhni makinat e përshtatshme ribatinuese Si të zgjidhni makinat e përshtatshme ribatinuese? Lloji i makinës ribatinuese që do të zgjidhni duhet të varet nga lloji i ribatinave që do të funksionojnë, madhësia e ribatinave, forca e materialit që bashkohet dhe shpejtësia e kërkuar e prodhimit. Në fund të fundit, makina më e mirë e thumbave për një aplikim të veçantë […]

Ushqyerja automatike Pop Rivets Gun

RIVETMACH Auto Rivet Tools Aplikimet RIVETMACH Auto Rivet Tools janë projektuar për përdorim në aplikime industriale dhe komerciale. Ato përdoren për të aplikuar thumba në objekte për t'i siguruar ato së bashku. Këto mjete përdoren në një gamë të gjerë industrish duke përfshirë hapësirën ajrore, automobilat, ndërtimin, elektronikën dhe shumë të tjera. Veglat e ribatinave automatike janë […]

Sistemi i ushqyerjes automatike për thumba të verbër

MJEGËT PËR UDHËZIM AUTOMATIKE TË VERDHAVE RM-B16P Të dhënat e specifikimeve Certifikata CE PO Lloji i ribatinave Ribatina të verbër Diametri i ribatinave 1,0-5,0 mm Fuqia e drejtuar Pneumatike, Dimensionet elektrike 440×350×420 mm Vëllimi 40KG Pesha Neto ACVt 450 Kgs /60Hz Presioni Aktues 1 Fazor 2,5-4kgf/cm² Presioni i vlerësuar 8kgf/cm² Më shumë detaje, ju lutemi kontrolloni në këtë faqe Rivet automatike […]