Makinat automatike të kapëseve të gjilpërave

Makinë automatike për lidhjen e gypave të kutisë së këpucëve

Makina e lidhjes automatike të gypave të kutisë së këpucëve është një makinë plotësisht automatike e lidhjes së gypave, e cila funksionon për të rregulluar automatikisht vrimën në kutitë e kartonit të këpucëve. Ky model i pajisjes për kapëse është i zbatueshëm për të gjitha llojet e produkteve të kartonit, duke përfshirë kutinë e këpucëve, kutinë e verës, kontejnerët e këpucëve, etj. Ai do të vendosë automatikisht gjilpërën dhe këllëfën metalike në prodhimin më të lartë.

Makinë gypash plotësisht automatike vetë-shpuese gomuar

Makina e gypave plotësisht automatike vetë-shpuese e gomuar është një makinë gypash plotësisht automatike, e cila funksionon për të rregulluar automatikisht xhamat e gomuar dhe gypat e gomuar me rondele në pëlhurë. Nuk keni nevojë për shpim në paraprakisht tarps.

Makinë automatike për perde dushi

Makina automatike e perdes së dushit është makine me kapëse plotësisht automatike e cila funksionon për të rregulluar automatikisht perden e dushit dhe larjen e perdes së dushit. Kapaciteti maksimal mund të arrijë 3600 copë/orë.

Makinë plotësisht automatike për vendosjen e kapakëve të perdes

Makina plotësisht automatike e vendosjes së gypave të perdes është makinë plotësisht automatike për ngjitjen e gypave të perdes, e cila funksionon për të rregulluar automatikisht vrimën e perdes dhe kapësen.

Etiketa Etiketa Makinë automatike për mbylljen e syve

Automatic Eyeletting Machine For Tags Label është një mjet automatik i dhënies së syve për shtypjen e etiketave dhe etiketave. Etiketa vrima e syrit do të ushqehet automatikisht nga ushqyesi vibrues i tasit.