Veglat e ribatinave automatike

Veglat e ribatinave automatike

RIVETMACH Auto Rivet Tools është një vegël e sapokrijuar me ribatinat e ushqimit automatik që transporton dhe fut automatikisht ribatinën në grykën e pistoletës. Ajo ka aplikuar me sukses për një numër patentash dhe ka mbushur boshllëkun e brendshëm në Kinë. Mund të kursejë më shumë se 50% kosto të punës.