• Makina me ribatina të verbëra me ushqim automatik
 • Makinat fiksuese plotësisht automatike të butonave
 • Makinat rivetuese me ushqim automatik
 • Makina plotësisht automatike për mbylljen e syrit
 • Makinat me thumba Raidale Orbitale

Rreth Fabrikës së Makinave Riveting RMI

Rreth Fabrikës së Makinave RivetingRivetmach Machinery Industries Co., Ltd. është themeluar si një nga kompanitë kryesore të prodhimit të makinave në Kinë. Me distributorë dhe partnerë në mbarë botën, RMI ka dorëzuar mbi 2000 makineri montimi dhe sisteme montimi me porosi për një gamë të gjerë klientësh dhe industrish në mbarë botën, mbi 50 vende dhe rajone, duke përfshirë Indinë, Emiratet e Bashkuara Arabe, Bahreinin, Poloninë, Rumaninë, Letoninë, SHBA, Brazili, Indonezia dhe Malajzia etj.

 • Konsulencë teknike falas. Testimi i mostrës falas.
 • 2 vjet periudhë garancie. Ndërrimi falas i pjesëve gjatë garancisë.
 • Shërbimet e mirëmbajtjes në vend brenda 72 orëve për keqfunksionime të mëdha gjatë garancisë.

 

Prodhuesi kryesor i makinave me thumba në Kinë

Nga modelet tona standarde që ofrojnë makineri me thumba, tek produktet tona të ndërtuara sipas porosisë dhe zgjidhjet me porosi, RMI ka aftësinë t'ju ofrojë një zgjidhje krejtësisht të unifikuar për pothuajse çdo sfidë të produktit tuaj.

 1. Veglat e ribatinave automatike

  Veglat e ribatinave automatike RIVETMACH është i përshtatshëm për ribatinimin e ribatinave të verbër, si kutia e terminalit të kompjuterit, kabineti i aliazhit të aluminit, kutia prej alumini, pajisjet e vogla, furrat me mikrovalë, ndriçimi, automobilat, anijet, aeroplanët, etj.

 2. Makinë me thumba me ushqim automatik
 3. Makinë automatike me gjilpërë

  Makinë automatike për vrimën e syrit, gjilpërë dhe gjilpërë me ushqim automatik, teknologjia më e fundit për pëlhurat e gomuara, kuti këpucësh, kuti vereperde dushietiketa e etiketave lëkundjeperde e syrit, elektronikë, pllakë qarku, të gjitha industritë që kanë nevojë për punë fiksimi dhe fiksimi të xhamave.

 4. Makinë fiksuese plotësisht automatike

  Makinë fiksuese plotësisht automatike, Butoni i fiksimit të ushqimit automatik, i cili përdoret gjerësisht për ngjitjen e veshjeve, çantave Eko, çadrës, butonave xhinse etj. E disponueshme për të gjitha llojet e butonave përfshijnë pranvera dhe kurvar, butoni i këputjes së unazës së dhëmbëve, buton plastik, buton xhinse, buton metalik etj.

 5. Makinë Orbitale Riveting Makinë Radiale Riveting

  Makinë Orbitale Riveting Makinë Radiale Riveting, teknologjia më e re e ribatinave për përpunimin e thumbave të rënda, e cila përdorte ribatina të forta me diametër të madh ose shufër hekuri, e përdorur gjerësisht në shumë industri përfshijnë hardware, menteshat e dyerve, zinxhir, etj.

Nuk i gjeni dot produktet tuaja? Mos ngurroni të na kontaktoni drejtpërdrejt dhe të tregoni kërkesat tuaja për produktet, ekipet e RMI do të ofrojnë zgjidhjet më profesionale dhe më të përballueshme brenda 2 orëve.

Pse na zgjodhet ne?

 • Si prodhuesi dhe furnizuesi kryesor i makinerive thumbajtëse në Kinë, RMI është i specializuar në prodhimin e makinerive të thumbave me thumba, ne vazhdojmë vazhdimisht të hulumtojmë në teknologjinë novatore të thumbave për më shumë se 15 vjet.
 • Ne furnizojmë makinë ribatinuese me ushqim automatik për të kursyer koston tuaj të punës, dhe gjithashtu, ne ofrojmë makinën bazë manuale të thumbave për fillestarët. Misioni ynë është të rrisim biznesin e klientëve së bashku me tonën.
 • Ribatinimi quhet fiksim i ftohtë për shkak të mungesës së trajtimit të nxehtë, i cili në vend të teknologjisë së saldimit mund të rrisë prodhimin dhe të kursejë energji. Prandaj, pajisjet ribatinuese përdoren gjerësisht për gjithnjë e më shumë industri, të tilla si këpucët e frenave, karroca për fëmijë, thikat e ventilatorit, karriget e kampit, ballina me tufë, etj. Një rast klasik është linja e prodhimit të shkallëve të aluminit, prodhuesit e al-shkallëve 99% përdorin makineri ribatinuese me shkallë dhe ndaloni metodat e saldimit të aluminit.
 • Ju lutemi mos hezitoni kurrë të na kontaktoni nëse keni një kërkesë për thumba, ne do të punojmë aq shumë sa dy herë për të bërë kënaqësinë tuaj.