Rastet

Makinë automatike ribatinuese hidraulike me stacione pune me pllakë indeksimi 4

Si të zgjidhni makinat e përshtatshme ribatinuese Si të zgjidhni makinat e përshtatshme ribatinuese? Lloji i makinës ribatinuese që do të zgjidhni duhet të varet nga lloji i ribatinave që do të funksionojnë, madhësia e ribatinave, forca e materialit që bashkohet dhe shpejtësia e kërkuar e prodhimit. Në fund të fundit, makina më e mirë e thumbave për një aplikim të veçantë […]

Ushqyerja automatike Pop Rivets Gun

RIVETMACH Auto Rivet Tools Aplikimet RIVETMACH Auto Rivet Tools janë projektuar për përdorim në aplikime industriale dhe komerciale. Ato përdoren për të aplikuar thumba në objekte për t'i siguruar ato së bashku. Këto mjete përdoren në një gamë të gjerë industrish duke përfshirë hapësirën ajrore, automobilat, ndërtimin, elektronikën dhe shumë të tjera. Veglat e ribatinave automatike janë […]

Sistemi i ushqyerjes automatike për thumba të verbër

MJEGËT PËR UDHËZIM AUTOMATIKE TË VERDHAVE RM-B16P Të dhënat e specifikimeve Certifikata CE PO Lloji i ribatinave Ribatina të verbër Diametri i ribatinave 1,0-5,0 mm Fuqia e drejtuar Pneumatike, Dimensionet elektrike 440×350×420 mm Vëllimi 40KG Pesha Neto ACVt 450 Kgs /60Hz Presioni Aktues 1 Fazor 2,5-4kgf/cm² Presioni i vlerësuar 8kgf/cm² Më shumë detaje, ju lutemi kontrolloni në këtë faqe Rivet automatike […]

Ushqyes me dridhje tasi Makinë ribatinuese me ribatinat e ushqimit automatik

Ushqyes me dridhje tasash Makinë ribatinash me ushqim me ribatinat me dridhje Ushqyese tasash Makinë ribatinash me ushqim me dridhje, Në disa industri të tilla si fshirësja e shiut të makinave, menteshat e kabinetit, dollapi i levës së unazës së kovës, ato përdorin ribatina me diametër 3 mm, me madhësi të sipërme afërsisht 4 mm. Makinat automatike të thumbave duhet të përdorin ushqyes vibrues për prodhimin e fshirëseve të shiut të makinave, menteshave të kabinetit, […]