Si të mirëmbahen Makinat Riveting Machines Eyeleting?

Si të Mirëmbani Makinat Riveting Machines Eyeleting

Si të mirëmbahen Makinat Riveting Machines Eyeleting?

Mirëmbajtja e mirë mund të mbajë performancën e mirë të makinës dhe jetëgjatësinë e pjesëve rezervë.

Video për mirëmbajtjen e makinerive me thumba

 

Video për mirëmbajtjen e makinerive të gypave

 

Njoftimet e mirëmbajtjes

 • Pozicioni i ribatinimit të grushtave dhe kokrrave duhet të mbahet gjithmonë i pastër dhe nuk mund të ketë vaj lubrifikues.
 • Pastroni kalimin e rrjedhës çdo ditë dhe vazhdoni të lubrifikoni vajin jashtë
 • Pastroni makinën pas funksionimit të makinës
 • Pjesa e brendshme e tasit ushqyes nuk mund të pastrohet me vaj ose ujë, duhet pastruar me një leckë të thatë
 • Mos e mbingarkoni kapacitetin kur përpunoni komponentët
 • Gjatësia e thumbave nuk duhet të jetë më shumë se vlera e specifikuar.
 • Fikni menjëherë energjinë nëse ndodh një emergjencë, kontrolloni përreth dhe pastroni problemet përpara se të ndizni përsëri makinën.
 • Na kontaktoni për mbështetje pa hezituar nëse ka ndonjë keqfunksionim.

Si të Mirëmbani Makinat Riveting Machines EyeletingSi të operoni makinën thumbajtëse të syrit Si të riparoni makinën e kapakëve me thumba Si të mirëmbahen makinat me thumba

Mirëmbajtja dhe lista kontrolluese

IntervaliKëshillaMateriali
Para se të filloni çdo ditëKontrolloni të gjitha sustat e secilës pjesë
Çdo 8 orë
 1. Lubrifikoni qendrën e boshtit të grushtit
 2. Lubrifikoni boshtin e lëvizjes
 3. Lubrifikoni boshtin fiks të pllakës së tufës
Vaj automobilistik
Çdo 48 orë
 1. Lubrifikoni rrotën ekscentrike
 2. Lubrifikoni boshtin e lëvizjes
Yndyrat e makinës
Rinisni pas një ndalese afatgjatë
 1. Lubrifikoni vendin e kontaktit të shiritit të kontrollit
 2. Lubrifikoni vendin e kontaktit të shtyllës së ushqimit
Yndyrat e makinës