• Makinë fiksuese plotësisht automatike me butona plastikë
 • Makinë plotësisht automatike për mbërthyes plastik
 • Makinë e bashkangjitjes plotësisht automatike me kapëse
 • Makinë plotësisht automatike e vendosjes së butonave të këputjes

Makinë fiksuese plotësisht automatike me butona plastikë

Makina fiksuese plotësisht automatike me butona plastikë është një makineri lidhëse automatike e fiksimit të butonave, e cila ushqen automatikisht këputjen plastike. Butoni plastik i këputjes ishte shumë i përshtatshëm për eko çanta, veshje për fëmijë, shkrimi, kuti lapsash, pelena për fëmijë, rroba bebesh, rroba pune etj.

Plastic Button Fully Auto Snap Fastener Machine RM-S2F

Plastic Button Fully Auto Snap Fastener Machine is fully-auto snap fastener tool, which works to attach plastic snap button automatically. Do not need piercing at first, the machine will self-piercing material automatically. Equipped with safety device and positioning laser light. The maximum capacity could reach 12000 pcs/hour.

Aplikacionet

RM-S2F is an automatic feeding snap button attaching machine, which feeds plastic snap automatically.  Plastic snap button was very suitable for eco bag, baby clothing, stationery, pencil box, baby diapers, baby clothes, worker clothes, etc.

Video

Parameters of Plastic Button Fully Auto Snap Fastener Machine

 • Certifikata CE: PO
 • Lloji Snap: Butoni i këputjes plastik, kurvar plastik, priza plastike
 • Kontrolli: Mbërthyes të këputur me ushqim automatik
 • Maks. Kapaciteti: 12000 copë/orë
 • Thellësia e fytit: 85 mm
 • Fuqia e drejtuar: Elektrike
 • Motori: 184 W
 • Tensioni: Personalizuar 100V-240V 1 Fazë/380V-415V 3 Faza 50/60 Hz
 • Dimensionet: 600×420×1200 mm
 • Pesha neto: 110 kg

Specifications of Plastic Button Fully Auto Snap Fastener Machine

Janë fiksuesit automatikë të ushqimit, të cilët miratojnë tasin vibrues për të zgjedhur butonin e këputjes plastike dhe e dërgojnë atë në pozicionin e përpunimit, i gjithë procesi është automatik.

Kjo makinë drejtohet plotësisht automatikisht, duhen bërë dy veprime nga punëtorët.

 1. Fusni kunjin/prizat dhe kapakun/shtylin plastik në dy ushqyes, nuk keni nevojë të ushqeni pjesë-pjesë me dorë,
 2. Shkel pedale me këmbë.

Do të kryejë përpunim të qëndrueshëm, zhurmë të ulët. Makina automatike e fiksimit me kapëse është teknologjia më e fundit për vendosjen e kapëses plastike në veshjet e bebeve, çanta eko, artikuj shkrimi.

 • Kurseni kostot e punës. Butoni i këputjes së plastikës me ushqim automatik për përpunim më efikas.
 • Funksionim i lehtë. Nuk ka nevojë të futni manualisht butonin e këputur pjesë-pjesë.
 • Mjetet e sigurisë për parandalimin e lëndimeve njerëzore.
 • Dritë shpuese për pozicionim.
 • Format adoptojnë material çeliku të aliazhuar KD11.
 • Merrni sipërfaqe të vogël, mirëmbajtje të lehtë, shumë të lehta për t'u zëvendësuar pjesët e konsumuara nga punëtorët.
 • Prodhuesi kryesor i makinerive të kapëseve në Kinë. Makinë premium, çmim direkt në fabrikë.
 • 24 muaj garanci për makineritë, 6 muaj për grumbujt dhe kompletet.