Si të rregulloni ushqyesin automatik të larjes?

Pajisja e ushqyerjes automatike të larjes Shim

Makinë ribatinash me ushqim automatik me ushqyes rondele

Si të rregulloni ushqyesin automatik të larjes?

  1. Çfarë është ushqyesi automatik i rondele?
  2. Pse do të përdorim ushqyes automatik të larjes?
  3. Si të rregulloni ushqyesin automatik të larjes?

1. Çfarë është ushqyesi automatik i larës?

Një rondele i quajtur shim është një pllakë e hollë (zakonisht në formë disku) me një vrimë (zakonisht në mes) që normalisht punon për të shpërndarë ngarkesën e një fiksimi me fileto, të tilla si ribatina të zbrazëta ose thumba gjysmë tuba. Rivetmach ka hulumtuar teknologjinë më të re për Makinë larëse me ushqim automatik.

Lavastovilja është e punueshme për prodhimin e karrocë fëmijësh, karrige kampingu, karrige e palosshme, kuti qarkullimi fletësh PP, etj.
Këtu është demonstrimi i videos së punës së makinës.

Ushqyes automatik i rondele

  • Funksione: Furnizuesi automatik i lavatriçes po funksionon për ushqimin e rondele të hollë automatikisht në makinën automatike të thumbave. Siç dihet nga të gjithë, rondele është shumë e hollë për t'u ushqyer nga dora e punëtorëve, është me të vërtetë humbje kohe nëse lavastovilja ushqehet pjesë-pjesë me dorën e njeriut.
  • Veçoritë: Furnizuesi automatik i rondele është përshtatur sipas mostrave të larëses së klientëve, ushqyesi i larëses ndjek rreptësisht madhësinë e mostrave të larëses. Një ushqyes automatik i personalizuar i rondele është i disponueshëm vetëm për një madhësi rondele. KURRË mos provoni të ushqeni rondele me madhësi të tjera, ajo do të bllokojë dhe dëmtojë ushqyesin.

2. Pse do të përdorim ushqyes automatik të larjes?

  • Rondele është shumë e hollë për t'u ushqyer me dorë. Rondele është një pjatë shumë e hollë, veçanërisht, trashësia e larëses së thjeshtë është nga 0,8 mm në 1,2 mm, e cila funksionon në industrinë e karrigeve të palosshme, karriges së kampingut dhe karrocave për fëmijë.
  • Rritni produktivitetin dhe kurseni kostot e punës. Kapaciteti i makinës me ribatina ushqimore automatike është 80-120 copë/min në ribatinat ushqimore dhe rondele.

3. Si të rregulloni ushqyesin automatik të larjes?

Kur përdoruesit ndryshojnë gjatësinë e thumbave, ju duhet të zëvendësoni vdes në gjatësi të përshtatshme. Ndërkohë, pozicioni i ushqyesit të larëses duhet të rregullohet.

Për shembull, gjatësia e ribatinave do të ndryshohet gjithmonë nëse fabrika juaj e mobiljeve ka produkte të ndryshme që duhen thumba, si karriget e kampingut, karriget e plazhit dhe karriget e palosshme.

Zgjidhja më e mirë është të porosisni 5-10 komplete nëse keni një prodhim të madh dhe buxhet të mjaftueshëm.

Zgjidhja ekonomike është të porosisni 1-2 komplete për të gjitha llojet e gjatësisë së ribatinave. Ju duhet të rregulloni ushqyesin automatik të larjes në këtë rast.

Ju lutemi ndiqni hapat për të rregulluar pozicionin e ushqyesit të larëses.

1. Prisni ajrin e kompresuar [1] dhe energjinë elektrike [2]

Si të rregulloni ushqyesin automatik të larjes Hapi 1


2. Zgjedhja e ngordhjes së poshtme
  • Përdorni gjilpërën më të gjatë [1] për gjatësinë e thumbave nga 56 ~ 70 mm
  • Përdorni gjilpërën mesatare të kunjit [2] për gjatësinë e thumbave nga 40 ~ 56 mm
  • Përdorni gjilpërën më të shkurtër [3] për gjatësinë e thumbave nga 10~40 mm

Si të rregulloni ushqyesin automatik të larjes Hapi 2


3. Montoni mbulesën në makinë dhe rregulloni pozicionin e mallës për t'iu përshtatur gjatësisë së ribatinës, siç tregojnë fotot e mëposhtme.

Si të rregulloni ushqyesin automatik të larjes Hapi 3


4. Lironi vidën e fiksimit si në anën e majtë ashtu edhe në anën e djathtë

Si të rregulloni ushqyesin automatik të larjes Hapi 4


5. Ngrini pllakën [1] në pozicionin më të lartë dhe më pas tërhiqeni shufrën e ushqimit [2] në gjendjen më të gjatë

Referojuni videos së bashkangjitur dhe shikoni videon e mëposhtme që do ta kuptoni.
Si të rregulloni ushqyesin automatik të larjes Hapi 5


6. Kontrolloni nëse pllaka e qëndrimit të larëses është pak më e lartë se kunja e mbulesës apo jo, nëse po, është në rregull. Përndryshe, rregulloni sistemin e ushqyerjes në pozicionin e duhur.

Si të rregulloni ushqyesin automatik të larjes Hapi 6