Makineri për prodhimin e shkallëve prej alumini


Linja e prodhimit të shkallëve alumini plotësisht automatike

Linja plotësisht automatike e prodhimit të shkallëve të aluminit është një zgjidhje e plotë për shkallët. Ai kombinon avantazhet e kohës së reduktuar të ciklit në një pajisje të vetme automatike. Hapat: 1. Shponi vrimat e kantierit 2. Futja e kantierit 3. Zgjerimi i kantierit 4. Ndezja e hapjes

Makinë hidraulike për shtrydhjen e shkallëve

Makina hidraulike ekstruduese e shtrydhjes së shkallëve është një metodë më e mirë e prodhimit të shkallëve, të cilat janë më të forta se përpunimi i zgjerimit dhe ndezjes, për të kryer më të sigurt dhe më të besueshëm.

Makinë për zgjerimin e shkallëve të shkallëve

Makina zgjeruese e shkallëve të shkallëve është një lloj makinerie për prodhimin e shkallëve që punon për të zgjeruar shkallët e shkallëve nga brenda, për të fiksuar shkallët në profilin e aluminit me disa pika të stampuara.

Makinë me thumba me shkalle

Makineri rivetuese me shkalle me shkalle, makineri rivetuese orbitale me shkalle, kjo makine eshte nje nga hapat e prodhimit te shkalleve, e cila punon per te fiksuar shkallet e shkalleve ne profile duke ndezur shkalle.

Makinë për futjen e menteshave të shkallëve të palosshme

Makinë për futjen e menteshave me shkallë të palosshme, e quajtur edhe si makinë ekstruduese e përbashkët, makinë për futjen e menteshave. Kjo pajisje është një lloj makinerie shtypëse hidraulike, e cila punon për të shtypur menteshat në shkallët me shumë qëllime dhe profilet e shkallëve të palosshme.

Makinë shpuese me profil alumini me shumë koka

Makina shpuese me profil alumini me shumë koka, duke shpuar profilet dhe seksionet e shkallëve të aluminit për të formuar vrima të ndryshme në një makinë shpuese, përbëhej nga shumë grupe cilindrash hidraulikë dhe gjilpërë për punime të ndryshme shpuese.

Makinë gjysmë automatike për prodhimin e shkallëve

Makinë për zgjerimin e shkallëve prej alumini dhe makinë ndezëse të shkallëve prej alumini të integruara në një, dhe gjithashtu të pajisur me pajisje automatike për mbajtjen dhe dërgimin. Një punëtor është i mjaftueshëm për prodhimin e shkallëve të aluminit duke ushqyer vetëm shkallët e shkallëve në makinë me dorë.

Makinë automatike shpuese me profile alumini

Punimet automatike të makinerisë së punimit të profileve të shkallëve të aluminit deri në punimin e profileve anësore të shkallëve për të formuar vrima në linjën më të lartë të prodhimit të shkallëve të aluminit.

Makinë me thumba automatike të menteshave me shumë qëllime

Makina me thumba automatike e menteshave të shkallëve me shumë qëllime po punon për kryerjen e punës së thumbave në fiksimin automatik të menteshave të shkallëve me shumë qëllime.