Teknologji e re

Latest Riveting Technology Aluminum Ladder Assembly Solutions, machine manufacturer in China. Factory direct price, fast delivery, 2 years warranty. Contact us now to get a price!

Makinë riveting shkallë-Riveting më mirë se saldimi

Riveting Technology është zgjidhjet më të fundit të montimit të shkallëve Makina rivetuese e shkallëve është e zbatueshme për industrinë e prodhimit të shkallëve. Siç dihet nga të gjithë, makinat e ribatinimit janë një lloj teknologjie e fiksimit të ftohtë, e cila pa trajtim të nxehtë dhe pa ndotje të mjedisit, kursen shumë burime energjie dhe rrit shumë prodhimin. Aktualisht, pajisjet e thumbave janë gradualisht në vend të teknologjisë së saldimit […]

Makinë gjysmë automatike për prodhimin e shkallëve

Si të prodhojmë shkallë alumini me teknologjinë më të fundit të thumbave? Shkallët e aluminit janë shumë të njohura në mbarë botën, për shkak të veçorive të tyre të lehta, të qëndrueshme dhe të rënda. Shkallët kryesisht përbëhen nga 3 pjesë: Profilet anësore, shkallët e shkallëve, aksesorët përfshijnë këmbë plastike të shkallëve, menteshat e shkallëve, platformën, etj. Linja e makinerive të prodhimit të shkallëve përbëhet gjithashtu nga 3 hapa: Hapi 1: Profilet anësore […]